Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- ماشاءالله پروین معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : در سال تحصیلی جاری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اقدام به تهیه و توزیع ۶۰۶ هزار قرص آهن و ۲۸۰ هزار قرص ویتامین D در بین مدارس روستایی و حاشیه شهر دوره متوسطه دخترانه و پسرانه استان کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح ۳۷ هزار و ۸۷۵ دانش آموز دختر ۱۶ عدد قرص آهن و ۳۱ هزار و ۱۱۱ دانش آموز دختر و پسر ۹ عدد قرص ویتامین D دریافت می‌کنند.

طرح آهن یاری به مدت ۱۶ هفته و مکمل یاری با ویتامین D به مدت ۹ ماه در مدارس اجرا می‌شود.

اگرچه این تعداد قرص برای پوشش تمام دانش آموزان واجد شرایط استان جوابگو نمی‌باشد، اما با توجه اینکه دانش آموزان حاشیه شهر و روستایی در معرض خطر هستند، این گروه از دانش آموزان را در اولویت قرار داده ایم.

از خانواده‌های دانش آموزانی که قرص‌های آهن و ویتامین D دریافت می‌کنند، خواست تا نظارت کنند حتما دانش‌آموزان این قرص‌ها را در موعد مقرر مصرف کنند.

انتظار داریم خانواده‌های دانش‌آموزانی که قرص‌های مکمل دریافت نکرده اند، خودشان اقدام به خرید این قرص‌ها برای دانش‌آموزان کنند.

آهن از جمله ریزمغذی‌هایی است که کمبود آن در سطح وسیعی از جهان به خصوص در کشور‌های در حال توسعه مشاهده می‌شود، این کمبود، زندگی میلیون‌ها نفر به ویژه زنان، کودکان، نوجوانان، سالمندان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

کم خونی ناشی از فقر آهن اغلب در کودکان و نوجوانان دیده می‌شود،کاهش قدرت و ظرفیت یادگیری، کاهش تمرکز حواس، افت تحصیلی، خستگی زودرس و ضعف و سرگیجه، کاهش توان کاری و مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها از مهمترین عوارض کم خونی و فقر آهن است که برای مقابله با آن قرص‌های آهن بین دانش آموزان دختر مناطق محروم توزیع می‌شود.

کمبود ویتامین D در کشور شایع است،کمبود این ویتامین نیز مشکلاتی را برای دانش آموزان به وجود می‌آورد، لذا توزیع رایگان آن بین دانش‌آموزان مناطق محروم و روستایی در برنامه آموزش و پرورش است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش مجازی سال تحصیلی دانش آموزان ویتامین D دانش آموزان قرص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص