Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به کمبود‌هایی از قبیل ویتامین دی و آهن در بین دانش آموزان این طرح مصوب شده است که مکمل آهن‌یاری را از دوران نوجوانی شروع کردند به همین دلیل در بحث مدارس متوسطه اول و متوسط دوم در بین دانش آموزان دختر ویتامین دی و هم قرص آهن و در بین دانش آموزان پسر قرص ویتامین دی توزیع می‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن بیگی، مدیر کل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خصوص این سوال که طرح مکمل یاری با قرص ویتامین دی و آهن که در مدارس متوسطه توزیع می‌شد، این طرح از چه زمان شروع شده و با تعطیلی مدارس در شرایط کرونا این طرح چگونه اجرا می‌شود، به میزان گفت: طرح مکمل یاری قرص آهن و ویتامین دی باتوجه به کمبود‌هایی که قبلا در پایش‌های وزارت بهداشت انجام شده بود و روی اکثر دانش آموزان بخصوص دانش آموزان دختر کمبود آهن محرز بوده خصوصا در دختران که به سن باروری می‌رسیدند دچار مشکلاتی می‌شدند؛ که دانش آموزان دختر در دوران بارداری و شیردهی و امثال این‌ها می‌رسیدند دچار مشکل می‌شدند.

بیگی ادامه داد: با توجه به کمبود‌هایی از قبیل ویتامین دی و آهن در بین دانش آموزان این طرح مصوب شده است که مکمل آهن‌یاری را از دوران نوجوانی شروع کردند به همین دلیل در بحث مدارس متوسطه اول و متوسط دوم دانش اموزان دختر ویتامین دی و هم قرص آهن و در بین دانش آموزان پسر قرص ویتامین دی توزیع می‌شده است.

مدیر کل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: این طرح توسط وزارت بهداشت و شبکه‌های بهداشتی درمانی قرص آهن و ویتامین دی تهیه می‌شد و در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گرفته است و آموزش و پرورش هم در مدرسه در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهد که مصرف کنند تا کمبود ویتامین آن‌ها جبران شود.

وی ادامه داد: قبلا، چون مدارس به صورت حضوری بودند این کار در مدرسه انجام می‌شده و در مدرسه هم دانش آموزان این مکملها را مصرف می‌کردند از سال گذشته که بحث کرونا مطرح شده و مدارس تقریبا تعطیل شدند و آموزش‌ها به صورت مجازی شده است،  آموزش و پرورش پیشنهاد داد که این قرص ها تهیه شود و در اختیار خانواده ها قرار بگیرد و خانواده‌ها راهنمایی و تاکید کردیم و همچنین در شبکه شاد هم آموزش‌ها را بارگذاری کردیم تا در منزل، دانش آموزان این قرص‌های ویتامین را مصرف کنند.

بیگی توضیح داد: دانشگاه علوم پزشکی کشور مسئولیت تهیه این قرص‌ها را داشتند و در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌دادند و مدارس هم به دانش آموزان می‌داده است. ولی دانشگاه علوم پزشکی مدتی است که قرص‌ها را در اختیار آموزش و پرورش و مدرسه قرار ندادند و باعث متوقف شدن این طرح شده است.

وی مطرح کرد: دانشگاه علوم پزشکی با توجه به محرومیت برخی استان‌ها خصوصا استان‌های محرومی مثل سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان شمالی، کردستان، ایلام قرار می‌داده است، ولی در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی در واقع هیچگونه قرص را در اختیار آموزش و پرورش قرار نداده و بنابراین در این استان‌ها اصلا توزیعی صورت نگرفته است.

مدیر کل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در بقیه استان‌ها تقریبا به صورت ۳۰ درصد، ۴۰ درصد، ۵۰ درصد یا ۶۰ درصد در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و در ۴ یا ۵ تا استان به صورت کامل در اختیار خانواده‌ها قرار داده ایم و توصیه کردیم به خانواده‌ها که در خانه حتما دانش آموزان مصرف کنند تا این کمبود ناشی از ویتامین دی و آهن جبران شود این وضعیت کلی است که مصرف مکمل آهن و قرص ویتامین دی تاکید شده است.

خانواده‌ها از کجا مکمل‌های ویتامین دی و اهن را تحویل می‌گرفتند؟

بیگی در خصوص نحوه توزیع مکمل‌ها در دوران تعطیلی مدارس گفت: در برخی استانها که این قرص ها توزیع می شوند، خانواده‌ها یا از طریق مدارس این مکمل‌ها را تحویل می‌گیرند یا از خانه‌های بهداشتی که نزدیک منازلشان بود. چون تبادل اطلاعات در شهرستان و منطقه بین این دو تا مجموعه انجام می‌شده است.

بیشتر بخوانید:
استفاده از اصول روانشناسی برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی ضروری است
انتهای پیام/ برچسب ها: دانش آموزان دوره متوسطه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموزان دوره متوسطه اختیار آموزش و پرورش قرار دانشگاه علوم پزشکی بین دانش آموزان ویتامین دی و آهن دانش آموزان قرص ویتامین دی خانواده ها قرص ها قرص آهن استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم ضمن یادآوری این مطلب که استخر دانش آموزی این شهرستان جز پروژه‌هایی محسوب می‌شود که طی سالیان گذشته بلا تکلیف باقی مانده بود، اظهار کرد: تکمیل آن حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز داشت که از طریق منابع ملی انجام گرفت و اعتبارات ۱۴ میلیاردی نیز لازم بود که ۸ میلیارد آن از طریق اعتبارات نماینده تأمین شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: نصب سایت گاز تا یک ماه و نیم آینده انجام می‌شود اما مهمترین مشکل نصب انشعاب آب است که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باید تأمین اعتبار شود.

وی یادآور شد: سال گذشته آب و فاضلاب رقم ۴ میلیارد تومانی برای نصب انشعاب آب استخر اعلام کرده بود که با رایزنی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید اما پس از تعطیلات نوروزی بر اساس تعرفه جدید این رقم به ۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که با رایزنی‌های انجام شده رقم نهایی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

واعظ با بیان اینکه از آب و فاضلاب درخواست تقسیط این رقم شده اما تنها با ۵۰ درصد آن موافقت شده است، گفت: تمام تجهیزات و امکانات این استخر آماده بوده و اگر آب و فاضلاب با تقسیط بهتری مساعدت کند می‌توان این استخر را سریع‌ترین زمان ممکن افتتاح کرد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان استفاده از اُزون به جای کلر را یکی از ویژگی‌های بارز این استخر دانست که از فرسودگی و آسیب به موتور خانه جلوگیری می‌کند و تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۲۴۰ متر مربع فضای موتور خانه و یک هزار و ۲۷۰ متر سالن اصلی استخر، ۳ هزار و ۱۲۰ متر مربع نیز برای محوطه آن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه آموزش به عنوان یک اولویت بیشتر در میان مردم وجود دارد، گفت: برای اولین بار و پس از ۴ سال تعطیلی در پژوهش سرا این شهرستان در ۲۶ رشته مقام استانی و در ۲ رشته مقام کشوری از آن دانش آموزان این شهرستان شد.

واعظ متوسطه دوم را پیشانی مقاطع آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از دانش آموزان این شهرستان در کنکور سال گذشته در رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و … قبول شدند و برای اولین بار نیز ۳۲ پذیرفته شده دانشگاه فرهنگیان داشتیم که این رقم تا کنون اتفاقی رخ نداده است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه دغدغه فرهنگی نیز یکی از مسائل مورد توجه آموزش پرورش در این شهرستان بوده، افزود: برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز از میان ۲ هزار و ۲۰۰ ثبت نام کننده برگزار شد که از نظر تعداد دانش آموز حاضر در این مراسم معنوی جایگاه سوم کشور را از آن خود کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با علاقه وصف ناپذیری در این مراسم حضور پیدا کردند و نیروهای متخصص موزه و دانشگاه علاوه بر طرح مسائلی همچون جهاد تبیین موضوعات مذهبی در قالب محتوایی جدید و متناسب با سن شرکت کنندگان به صورت مسابقه محور آموزش دادند.

واعظ با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در اسفند سال گذشته برای استفاده بهینه از دانش آموزان رأی اولی و مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: ۵۰ دانش آموز نهم تا دوازدهم به عنوان ناظر افتخاری پای صندوقهای اخذ رأی حاضر شدند و در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفتند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ مدرسه شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد مدارس در قوچان فرسوده هستند که نیاز به نوسازی دارند و این مسئله به تدریج در حال انجام است.

وی یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش را جمع آوری بخاری از سطح مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: نصب پکیج و شوفاژ در دستور کار همه مدارس قرار دارد اما اگر برای واحد آموزشی پیش بینی نشود به دلیل فرسودگی مدرسه است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: امسال ۲ میلیارد تومان برای اصلاح سیستم گرمایشی ۲ آموزشگاه ۲۲ بهمن و شهدای بانک ملی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۶۴۸ معلم رسمی و غیر رسمی وظیفه آموزش به ۳۶ هزار دانش آموز در این شهرستان را بر عهده دارند، اضافه کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده هر دانش آموزان به صورت میانگین بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان هزینه دارد در صورتیکه سال تحصیلی گذشته به ازای هر دانش آموز سرانه ۱۲ هزار تومانی واریز شده است.

کد خبر 6095255

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان