Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم علیزاده‌آذر روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تمهیدات انجام شده، طرح آهن یاری برای هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز دختر و طرح مکمل‌یاری و با ویتامین D برای ۹ هزار و ۵۰۰ دانش آموز پسر مقاطع اول و دوم متوسطه در حال اجراست.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۹۸ هزار قرص مکمل در طول سال تحصیلی بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود، ادامه داد: در این طرح دختران مقاطع اول و دوم متوسطه به مدت ۱۶ هفته در طول چهار ماه هر هفته یک عدد قرص آهن یاری و پسران هم در طول سال تحصیلی هر ماه یک عدد قرص ویتامین D دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مصرف ویتامین D اهمیت بسزایی در سلامت جسم به ویژه در پیشگیری از پوکی استخوان و ارتباط تاثیرگذار با دیگر بیماری‌ها نظیر آلزایمر، MS، چاقی و دیابت دارد، اضافه کرد: دختران علاوه بر مصرف قرص آهن، قرص ویتامین D هم همزمان با پسران دریافت می‌کنند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان مهاباد اظهار داشت: در سنین بلوغ نیاز دختران به ریزمغذی آهن افزایش می‌یابد و به منظور پیشگیری از کم خونی و رفع نیاز، برنامه آهن یاری برای دختران مقطع متوسطه اجرا می‌شود.

وی افزود: کم‌خونی ناشی از کمبود آهن باعث خستگی، تنگی نفس، رنگ پریدگی، اضطراب، سرگیجه، کاهش تنفس و تمرکز در فرد شده که با مصرف بموقع و درست قرص آهن، این عوارض برطرف می‌شود.

وی گفت: اسفناج، حبوبات، جگر، زرده تخم مرغ، میوه‌های خشک بویژه زردآلو و دانه‌های روغنی به عنوان مهمترین منابع تامین آهن برای بدن است.

در سال تحصیلی جاری در مجموع ۴۳ هزار دانش‌آموز در ۳۳۰ مدرسه شهری و روستایی مهاباد در حال تحصیل هستند که از این تعداد بیش از ۱۸ هزار دانش آموز در مقاطع اول و دوم متوسطه قرار دارند.

۹۹۰۳/۳۰۲۰/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد مکمل آهن دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان‌ گفت: یک دانش‌آموز نوجوان در لالی با اهدای اعضای بدن خود به سه نفر زندگی دوباره بخشید.

عبدالله حبیبی در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: "پارمیدا رضایی" دانش‌آموز دوره متوسط اول اهل شهرستان لالی بر اثر مرگ مغزی جان خود را از دست داد.

وی گفت: اعضای بدن این دانش‌آموز با رضایت خانواده به سه بیمار دیگر اهدا شد.

حبیبی با اشاره به اینکه این دانش‌آموز در مدرسه عفاف لالی تحصیل می‌کرد، اظهار کرد: اهدای عضو در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • درگیری مرگبار ۲ دانش آموز در شوش